Coraz więcej naszych rodaków sięga po wino. Ten łagodny napój alkoholowy cieszy się już nieco większą popularnością w Polsce, choć do francuzów wciąż nam daleko. Aby móc poszerzyć kartę alkoholi w lokalu gastronomicznym należy zaopatrzyć się w niezbędne akcesoria do jego serwowania. Podstawowym narzędziem niezbędnym do podawania win są wszelkiego rodzaju otwieracze i korkociągi. Zależnie od preferencji barmanów można wybrać spośród wielu modeli korkociągów. Każdy rodzaj wina charakteryzuje specyficzna temperatura, w której powinno być serwowane. Do szampanów i win białych szczególnie polecamy specjalne coolery, termosy czy misy, które po napełnieniu lodem pomogą podać je w pożądanej temperaturze. Ich elegancki wygląd pozwoli nie tylko na efektowne serwowanie przez obsługę, ale umożliwi także pozostawienie alkoholu na stolikach, tak aby goście sami mogli uzupełniać jego zapas w kieliszkach. Jeżeli planujecie poszerzenie ofert lokalu o kartę win, warto zaopatrzyć się w akcesoria do jego serwowania.
Czytaj więcej
Pokaż filtry Ukryj filtry
Filtruj
Flaga
Produkty w promocji
Producent
Szukana fraza
Twój wybór Wyczyść filtry