Większość renomowanych lokali gastronomicznych stawia na wysoka jakość. Aby móc ją zapewnić ich kuchnie korzystają z wysokogatunkowych produktów i półproduktów. Coraz więcej szefów kuchni samodzielnie przygotowuje mięsa i wędliny, gwarantując niepowtarzalny smak i aromat, który z czasem staje się znakiem rozpoznawczym restauracji. Przydatne okazują się szafy do sezonowania mięsa. Te profesjonalne urządzenia przeznaczone są do dojrzewania różnych gatunków mięs. Sezonowane mięso charakteryzuje specyficzny smak, niepowtarzalny aromat i przede wszystkim wyjątkowa kruchość, której nie da się uzyskać w inny sposób. Wołowina sezonowana w profesjonalnych szafach to podstawa podczas przygotowywania perfekcyjnego, najwyższej jakości steku. Dostępne w ofercie Gastropuls.pl szafy do sezonowania mięsa umożliwiają nie tylko przygotowanie wołowiny, lecz także innych rodzajów mięsa oraz szynek, kiełbas czy salami.
Czytaj więcej
Pokaż filtry Ukryj filtry
Filtruj
Flaga
Produkty w promocji
Producent
Szukana fraza
Kolor
Pojemność
Przeznaczenie
Ilość drzwi
Wykonanie
Rodzaj drzwi
Twój wybór Wyczyść filtry