Schładzarki szokowe zwane inaczej szybkoschładzarkami to urządzenia pozwalające na jednoczesne zamrażanie dużych ilości żywności w krótkim czasie. Dzięki czemu znajdują zastosowanie w lokalach żywienia zbiorowego. Pozwalają w krótkim czasie schłodzić lub zamrozić uprzednio przygotowane posiłki. Możliwość znacznego obniżenia temperatury zapobiega niepożądanemu rozwojowi mikroorganizmów w przygotowanych potrawach. Szybkie i głębokie mrożenie pozwala zachować nie tylko naturalny smak i aromat, a także kolor, zapach i wilgotność potraw. Urządzenia dostępne w ofercie sklepu Gastropuls.pl dostępne są w wielu wersjach i rozmiarach. Dzięki zastosowaniu najwyższej jakości materiałów, nowoczesnej technologii i zgodnie z normami HACCP to urządzenia, które odpowiednio konserwowane posłużą prze wiele lat.
Czytaj więcej
Pokaż filtry Ukryj filtry
Filtruj
Flaga
Produkty w promocji
Producent
Szukana fraza
Pojemność
Przeznaczenie
Ilość drzwi
Wykonanie
Rodzaj drzwi
Zakres temperatur
Ilość GN
Pojemność w GN
Twój wybór Wyczyść filtry