Rolki do ciasta to rodzaj przyborów kuchennych, który zdecydowanie przyspieszy przygotowanie każdego rodzaju ciasta. Niektóre z ciast wymagają wstępnego podpiekania i wcześniejszego nakłucia. Tak jest np. w przypadku tart na kruchym lub półkruchym cieście. Zamiast wykonywać nakłucia widelcem, co bywa czasochłonne, zwłaszcza w przypadku jednoczasowego przygotowywania kilku wypieków jednoczasowo, warto posłużyć się specjalną, dziurkującą rolką do ciasta. Ciekawym produktem są rolki tnące. Ich różnorodne wersje pozwalają na przygotowanie wielu ciekawych kształtów. Rolki tnące ze wzorem siatki pozwolą wyczarować tradycyjne szarlotki. Inne natomiast pomogą przygotować wyśmienite paszteciki czy uwielbiane ciastka i drożdżówki z nadzieniem owocowym. W asortymencie naszego sklepu znajdują się także profesjonalne radełka o falowanym ostrzu, dzięki którym wyczarujemy wspaniałe kształty ravioli, wszelkiego rodzaju pierożków czy fantazyjnych ciasteczek.
Czytaj więcej
Pokaż filtry Ukryj filtry
Filtruj
Produkty w promocji
Producent
Szukana fraza
Kolor
Twój wybór Wyczyść filtry