W pełni profesjonalne maszyny dzieląco- zaokrąglające to odpowiedź na potrzeby wielu biznesów gastronomicznych. Służą one do szybkiego dzielenia i formowania ciasta w kuliste kształty. Dzięki nim znacząco przyspieszymy proces dzielenia i formowania, zwiększając jednocześnie wydajność produkcji. Maszyny dzieląco – zaokrąglające doskonale sprawdzą się w każdej pizzeri. Oprócz tego znajdą także zastosowanie w piekarniach, restauracjach czy hotelach, gdzie doskonale sprawdzą się do formowania wszelkiego rodzaju ciężkich ciast, z których powstać mogą np. świeże bułeczki czy smakowite pączki. Dzięki zastosowaniu najwyższej jakości atestowanych materiałów przeznaczonych do kontaktu z produktami spożywczymi urządzenia te charakteryzuje wysokie bezpieczeństwo pracy oraz ponadprzeciętna trwałość. W ofercie naszej firmy znajdują się urządzenia wyłącznie w pełni profesjonalne, a nasi doradcy pomogą dopasować konkretny model do indywidualnych potrzeb każdego lokalu branży HORECA.
Czytaj więcej
Pokaż filtry Ukryj filtry
Filtruj
Flaga
Produkty w promocji
Producent
Szukana fraza
Twój wybór Wyczyść filtry