Pizzerie to wciąż jedne z popularniejszych lokali gastronomicznych w naszym kraju. Niezależnie od tego czy należą do czy należą do dużych sieci, czy to niewielkie, klimatyczne lokale do ich funkcjonowania potrzebne są nie tylko odpowiednie urządzenia, ale i przybory, które umożliwią przygotowanie i serwowanie pizzy. W profesjonalnym lokalu niezbędne okażą się wszelkiego rodzaju drobne przybory, takie jak szpachelki, szpatuły i noże do ciasta, które umożliwią formowanie idealnych placków i przełożenie ich do pieca. Wykonane ze stali nierdzewnej z uchwytami z tworzywa znajdą zastosowanie w każdej pizzeri. Nałożenie i równomierne rozprowadzenie sosów umożliwią specjalne chochelki i łyżki. Do krojenia i porcjowania upieczonej pizzy proponujemy specjalne radełka, dzięki którym, szybko i bezproblemowo podzielimy pizzę na równe części. W naszym asortymencie znajdują się także specjalistyczne pojemniki pozwalające bezpiecznie przechowywać gotowe ciasto na pizzę.
Czytaj więcej
Pokaż filtry Ukryj filtry
Filtruj
Flaga
Produkty w promocji
Producent
Szukana fraza
Długość - L
od do mm
Średnica
od do mm
Twój wybór Wyczyść filtry