Przygotowanie pizzy w profesjonalnych lokalach gastronomicznych to nie lada wyzwanie, które wymaga od personelu nie tylko doświadczenia i specyficznych umiejętności, lecz także stworzenia odpowiednich warunków. Ciasto do przygotowania pizzy ma bowiem specyficzne właściwości, charakteryzuje je przede wszystkim szybkie wyrastanie. Stąd tak ważne jest utrzymanie go w odpowiedniej temperaturze. Umożliwią to profesjonalne stoły chłodnicze. Dzięki nim produkty oraz gotowe ciasto zachowają odpowiednia temperaturę przed włożeniem do pieca. Stoły chłodnicze do pizzy swą budową przypominają blaty robocze. Zaopatrzono je jednak w agregat, który utrzymuję stałą, zadaną temperaturę blatu. W ofercie Gastropuls.pl znajdują się stoły chłodnicze o różnej funkcjonalności i w kilku rozmiarach, co sprawi, że każdy znajdzie tu coś dla siebie. Wszystkie stoły chłodnicze do pizzy w naszym asortymencie to produkty renomowanych producentów, wykonane z wysokojakościowych materiałów, dzięki czemu będą bezawaryjnie służyć w pizzerii przez długi czas.
Czytaj więcej
Pokaż filtry Ukryj filtry
Filtruj
Flaga
Produkty w promocji
Producent
Szukana fraza
Pojemność
Przeznaczenie
Ilość drzwi
Wykonanie
Rodzaj drzwi
Zakres temperatur
Ilość GN
Pojemność w GN
Twój wybór Wyczyść filtry