Rondle to specyficzny rodzaj garnków z charakterystycznym pojedynczym, długim uchwytem. Rondle stanowią obowiązkowy element wyposażenia nie tylko profesjonalnej kuchni. Te zwykle niewielkich rozmiarów, raczej płytkie garnki doskonale sprawdzą się do gotowania, odgrzewania ale również pieczenia mięs. Ich zastosowań jest wiele. Dzięki wygodnemu uchwytowi doskonale nadają się do przygotowywania potraw wymagających ciągłego mieszania. Rondle świetnie sprawdzą się zatem do przygotowywania różnego rodzaju sosów i polew, a także budyniu. Szeroki wybór pojemności oraz średnic oferowanych w sklepie Gastropuls.pl rondli pozwala na wygodny wybór odpowiedniego, dopasowanego do indywidualnych potrzeb garnka tego typu. Duża wytrzymałość i wysoka jakość wykonania rondli renomowanych producentów, pozwala na długie i bezproblemowe użytkowanie.
Czytaj więcej
Pokaż filtry Ukryj filtry
Filtruj
Flaga
Produkty w promocji
Producent
Szukana fraza
Średnica
od do mm
Pojemność - V
od do litr
Pojemność
Twój wybór Wyczyść filtry