Piece konwekcyjno-parowe to urządzenia zaawansowane technologicznie. Okażą się niezastąpione w każdym lokalu gastronomicznym, chcącym ugościć klientów smacznymi i doskonale przygotowanymi potrawami. Wzbogacenie systemu konwekcyjnego, który umożliwia równomierny obieg powietrza, o dodatkową funkcję wytwarzania pary powoduje, że piece zyskują nieograniczone możliwości. W efekcie rozmaite potrawy można przyrządzić nie tylko szybciej, ale i zdrowiej. W piecu konwekcyjno-parowym można przygotowywać dania na różne sposoby, w zależności od potrzeb i preferencji działalności. Umożliwiają pieczenie, smażenie, duszenie czy podgrzewanie, regenerację posiłków, za każdym razem gwarantując idealny efekt. Charakteryzują się łatwą, intuicyjną obsługą, komfortem użytkowania oraz niezawodnością. W skład dostępnej oferty wchodzą zróżnicowanej wielkości piece elektryczne i gazowe z wieloma przydatnymi funkcjami, które zaspokoją wymagania dowolnego lokalu gastronomicznego.
Czytaj więcej
Pokaż filtry Ukryj filtry
Filtruj
Flaga
Produkty w promocji
  • Tak (11)
Producent
  • Hendi (11)
Szukana fraza
Sterowanie
Rozmiar blach
Ilość prowadnic
Opcje specjalne
Wytwarzanie pary
Zasilanie
Twój wybór Wyczyść filtry