Taborety gastronomiczne są poręczne i wygodne w użytkowaniu, zwłaszcza podczas gotowania lub smażenia z użyciem garnków oraz patelni o dużych rozmiarach. Wytrzymują znaczne obciążenia, a ich podwyższana konstrukcja na nóżkach sprawia, że nie zajmują zbyt wiele miejsca w pomieszczeniu. Przyrządy są przeznaczone przede wszystkim do wykorzystania w punktach gastronomicznych, restauracjach i stołówkach. Dostępne są w wariantach pojedynczych, podwójnych oraz potrójnych. W zależności od potrzeb i charakteru danego lokalu można wybrać wariant z zasilaniem gazowym lub elektrycznym. Urządzenia zostały wyposażone w palniki jedno- i dwukoronowe, również z opcją płomienia oszczędnościowego, a także w zapalniki pilotowe, elektryczne i piezoelektryczne. Posiadają ponadto zabezpieczenia przeciwwypływowe, które zapobiegają ulatnianiu się gazu po nagłym zaniku płomienia. Przyłącza gazu taboretów gastronomicznych dostosowane są do europejskich norm, natomiast same urządzenia spełniają wszelkie standardy bezpieczeństwa.
Czytaj więcej
Pokaż filtry Ukryj filtry
Filtruj
Flaga
Produkty w promocji
Producent
Szukana fraza
Zasilanie
Ilość palników
Piekarnik
Rodzaj
Linia
Twój wybór Wyczyść filtry