Krajalnice gastronomiczne mogą stanowić doskonały element stałego wyposażenia każdej profesjonalnej kuchni w restauracjach, jadłodajniach i stołówkach, a także sklepów spożywczych, piekarni czy punktów świadczących usługi z zakresu cateringu. Urządzenia są nieskomplikowane w obsłudze i charakteryzuje je wysoka wydajność pracy, która pozwala na szybkie krojenie dużych partii jedzenia. Różne modele dostosowane są do potrzeb użytkownika i pozwalają z łatwością pokroić chleb, mięso bez kości oraz każdy rodzaj wędlin. Ostrza urządzeń zostały wytworzone ze stali nierdzewnej, dlatego nie reagują z pożywieniem, a ich użytkowanie jest bezpieczne dla zdrowia i chroni żywność przed rozwojem bakterii. Ostrza oferowanych krajalnic gastronomicznych nachylone są pod kątem zapewniającym optymalną współpracę ze stołem podawczym, natomiast możliwość ich regulowania ułatwia krojenie różnych grubości plastrów. Dzięki wbudowanym ostrzałkom zapewniona jest dbałość o to, by powierzchnia tnąca działała niezawodnie przy każdym użyciu.
Czytaj więcej
Pokaż filtry Ukryj filtry
Filtruj
Flaga
Produkty w promocji
Producent
Szukana fraza
Rodzaj noża
Twój wybór Wyczyść filtry