Specjalistyczny sprzęt do obróbki mięsa to niezbędny element wyposażenia zakładów mięsnych i masarni. Piły do kości to urządzenia, które precyzyjnie przecinają każdy rodzaj mięsa wieprzowinę, drób, wołowinę, cielęcinę, baraninę oraz ryby. Umożliwia porcjowanie nie tylko świeżego mięsa, lecz także schłodzonego i zamrożonego. Zastosowanie elektrycznych pił do kości sprawi, że praca będzie znacznie wygodniejsza, szybsza i bardziej precyzyjna, a tradycyjne, ciężkie tasaki i siekiery nie będą już dłużej potrzebne. Piły do kości przeznaczone do użytku profesjonalnego to urządzenia o wysokiej sprawności. Specjalne elementy ochronne gwarantują bezpieczeństwo, zabezpieczając operatorów przed wypadkami. Nowoczesna konstrukcja sprzętu i najwyższej jakości materiały zastosowane do jego produkcji sprawiają, że jest on odporny na korozję i bezpieczny dla pożywienia. Stal nie pochłania zapachów, jest neutralna i niezwykle łatwa w czyszczeniu. Sklep Gastropuls.pl posiada w swej ofercie wysokiej klasy urządzenia renomowanych producentów, które sprawdzą się w każdym zakładzie mięsnym oraz markecie, czy lokalu gastronomicznym.
Czytaj więcej
Pokaż filtry Ukryj filtry
Filtruj
Flaga
Produkty w promocji
Producent
Szukana fraza
Twój wybór Wyczyść filtry